BU GASTRONOMİ YİNE ÖDÜLLERE DOYMUYOR

  • Anasayfa
  • BU GASTRONOMİ YİNE ÖDÜLLERE DOYMUYOR

BU GASTRONOMİ YİNE ÖDÜLLERE DOYMUYOR

Antalya Belek Üniversitesi’nin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı öğrencileri katıldıkları yarışmalarda fırtınalar estirmeye devam ediyor.

20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında yer alan Antalya Belek Üniversitesi öğrencileri adeta madalyaları silip süpürdüler.

30 ülkeden bin 500 yarışmacının yer aldığı ve 78 kategoride yarıştığı organizasyon, 13-16 Aralık tarihleri arasında Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tuzla Marina’da gerçekleşti.



20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nin ilk gününde öğrencilerimiz;

🥇İlayda GÖKOVA (Balık Kategorisi)

🥇Eray DOĞRUL(Makarna Kategorisi)

🥇Bekircan DAĞDELEN(Makarna Kategorisi)

🥇Ebrar ALICI(Ana Yemek Kategorisi)



20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nin ikinci gününde Yılın En İyi Ekip Yarışmasında öğrencilerimiz;

Azize SARUHAN🏅🏆

Serdar TINAZ🏅🏆

Mücahit GÜL 🏅🏆



20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nin üçüncü gününde Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı Kategorisinde öğrencilerimiz,

Sena GÜLDOĞAN🏅

Altay ÖZÇELİK🏅

Ömer Faruk TANRIVERDİ🏅



Altın madalya kazanmışlardır. Ayrıca, Yılın Altın Genç Şefi kategorisinde öğrencimiz

Mücahit GÜL🥉



Bronz madalyanın sahibi olmuştur.



İstanbul Uluslararası Gastronomi Yarışmasında katıldığımız tüm kategorilerde toplamda 10 altın madalya, 1 bronz madalya ve 1 kupayla yarışmayı tamamlayan öğrenci ve akademisyenlerimizle gurur duyuyor ve gönülden tebrik ediyoruz.