Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği işbirliği ile düzenlenen 8. Gastronomi Alanya Uluslararası Yemek Yarışması 5-6-7 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşmiş ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden, yurtdışından pek çok yarışmacının katıldığı ve ünlü jürilerin değerlendirme yaptığı, her kesimden mutfak profesyonellerin buluşma noktası haline gelen bir etkinlik olmuştur.
Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı öğrencilerimiz düzenlenmiş olan 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’nda birçok kategoride hem görsel sunumları hem de lezzetleri ile yine madalyalar ile evlerine dönmüşlerdir.
Yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
YİNE ÖDÜLLERE DOYAMADIK!
Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı öğrencilerimiz düzenlenmiş olan 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’nda toplamda;
7 Altın
3 Gümüş
2 Bronz madalya ve
3 Kupa alarak evlerine dönmüşlerdir!
➡Azize SARUHAN ,Üniversite Düzeyi Yılın Altın Genç Şefi Altın Kupa 🏆
➡Mücahit GÜL ,Yılın Altın Şefi Altın Kupa 🏆
➡Azize SARUHAN, Serdar TINAZ ve Mücahit GÜL, Yılın En iyi Üniversite Ekibi birincisi 🏆🏅
➡Gökhan KARADUMANOĞLU ,Pratic Öğrenci Üniversite Restoran Tatlı Tabağı Altın Madalya 🏅
➡Ayşe Afra KAYA, Pratic Öğrenci Ana Yemek Tabağı Altın Madalya 🏅
➡İlayda GÖKOVA, Pratic Üniversite Uzak Doğu Assia Tabağı Bronz Madalya 🥉
➡Erdoğan Atmaca /Makarna Kategorisi 🥈
➡Ahmet Taylan Duman /Balık Kategorisi 🥉
➡Buse Nur Menoğlu /Kuzu Kategorisi🥈
➡Muhammet Mücahit Özcan /Tavuk Kategorisi🥇
© PARSKASOFT Tüm Hakları Saklıdır